Zborurile Ryanair din Oradea, amânate pentru februarie 2021

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Zborurile companiei Ryanair din Oradea, care trebuiau să devină operaționale din decembrie, au fost amânate pentru sfârșitul lunii februarie, a anunțat Primăria Oradea.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, decizia a fost luată ca urmare a situației actuale generate de pandemia Covid-19 și a restricțiilor impuse.

„Primăria Oradea împreună cu compania Ryanair anunță că, având în vedere situația actuală generată de pandemia COVID-19 și a restricțiilor impuse (carantină) la sosirea în România, respectiv în alte țări, s-a luat decizia de a se amâna pornirea zborurilor din Oradea pentru ultima săptămână din luna februarie 2021”, se arată în comunicat.

Compania aeriană trebuia să opereze din decembrie, de la Oradea, 4 zboruri internaționale, cu două frecvențe pe săptămână pentru fiecare dintre destinațiile: Londra (Stansted), Milano (Bergamo), Bologna și Dusseldorf (Weeze).

„Deoarece astfel de situații au fost prevăzute în contractul de finanțare semnat, perioada de 12 luni asumată în contract nu este afectată, ea intrând în vigoare de la finalul lunii februarie”, au mai trasmis reprezentanții Primăriei Oradea, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel