Wizz Air anulează zborurile din Craiova spre Torino și Billund

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Wizz Air anulează toate zborurile din Craiova către Torino, programate după data de 30 aprilie 2023.

Wizz Air a decis să anuleze toate zborurile dintre Craiova și Torino care erau programate să fie operate după 30 aprilie 2023, relatează Boarding Pass. Astfel, compania low-cost maghiară mai renunță la încă o rută operată de pe aeroportul din Craiova.

Zborurile dintre Craiova și Torino sunt acum disponibile pentru rezervare doar până în data de 30 aprilie, conform datelor din sistemul de rezervări al companiei.

Ruta, operată acum în zilele de joi și duminică, a fost inaugurată de compania low-cost înainte de sărbătorile de Crăciun de anul trecut, în data de 17 decembrie 2023. 

În luna februarie, Wizz Air a mai suspendat zborurile din România spre cinci destinații din Europa.

Zborurile din România spre cinci destinații din Europa, suspendate de Wizz Air

 

În a doua jumătate a lunii martie, cinci rute spre România și dinspre țara noastră vor fi suspendate de către acest operator de zbor.

Este vorba despre zboruri de pe aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu.

Astfel, ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. După ce au fost inaugurată la începutul acestui an, zborul către această destinație va fi suspendat. Șansele de a fi reluat zborul la final de an este unul foarte mic, având în vedere că aceasta nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

O a doua destinație pe care compania Wizz Air o suspendă este cea spre și dinspre aeroportul București spre Rimini, Italia. Ultimul zbor între aceste două orașe operate de Wizz Air va fi pe 15 mai 2023. Conform Boarding Pass, șansele ca acest zbor să fie reluat sunt destul de mari pentru noiembrie 2023.

O veste proastă și pentru românii care voiau să plece la Madrid în perioada verii din Sibiu, deoarece și această rută va fi suspendată de către operatorul maghiar de zbor. Wizz Air nu va pleca la Madrid din Sibiu în perioada 24 martie – 30 octombrie 2023.

Ruta Cluj Napoca – Perugia va fi suspendată din luna mai și compania va reveni să efectueze aceste zboruri după data de 1 noiembrie 2023.

În ultima perioadă compania Wizz Air a renunțat la mai multe rute spre și dinspre mai multe aeroporturi ale țării noastre și chiar a închis baza operațională de la aeroportul George Enescu din Bacău la finalul lunii trecute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel