VOT în DIASPORA. Opțiunile a 19.000 de ROMÂNI din străinătate au fost deja ÎNREGISTRATE în sistem

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Până la acest moment, voturile a 19.000 de români din străinătate au fost înregistrate în sistemul de prezență al alegerilor prezidențiale, în condițiile în care scrisorile celor care au optat pentru această variantă trebuie să ajungă până la finalul zilei de joi. Pentru votul prin corespondență s-au înscirs 41.000 de alegători din diaspora.

La momentul redactării acestui articol sunt 18.966 de votanți pe lista votului prin corespondență. Cei mai mulți au trimis plicurile în țară, dar sunt consemnate voturi și la mai multe reprezentanțe diplomatice din străinătate, în condițiile în care alegătorii puteau opta să le remită și la ambasade.

Citește și Vot în Diaspora: Românii de peste granițe pot începe să voteze încă de VINERI. DETALII

Alegătorii ale căror documente de vot prin corespondenţă nu au fost primite de birourile electorale competente până la data de 7 noiembrie 1019, ora 24.00, vor primi notificări pe e-mail în acest sens vineri, informează HotNews.ro. Cei care nu au trimis voturile prin corespondență sau acestea nu au ajuns în timp util vor putea să voteze la secțiile din străinătate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel