Vot în BELGIA. ROMÂNII au ieșit în NUMĂR MARE la urne: „Sunați-vă familia din Diaspora. Spuneți-le că s-a terminat cu cozile”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Pentru românii din străinătate este a treia zi de vot. Este o premieră în istoria electorală a României - diaspora a avut la dispoziție trei zile să voteze - vineri, sâmbătă, duminică, asta pentru a evita situațiile umilitoare de la precedentele alegeri, când oamenii au stat la coadă, în stradă, și 10 ore, iar unii nici n-au apucat să voteze.

Românii din Belgia s-au prezentat exemplar la secții. Până la ora transmiterii acestei știri, 23.313 de români au fost la secțiile de vot pentru a-și exprima opțiunea.

„Felicitări românilor din Belgia ! Sunteti cei mai grozavi!”

„Pentru cei de acasă : Sunați-vă familia din diaspora. Sau prietenii. Spuneți-le că s-a terminat cu cozile. Ca se votează decent și civilizat. Și ca motivul pentru care le e dor de casă, pentru care copii lor nu își vad bunicii este absenta lor de la vot. Am stat în frig, am luat bătaie. Dacă nici mâine nu ne mobizam, ne meritam soarta. Chiar nu contează dacă votați Iohannis, Barna, Paleologu. Contează doar sa ducem PSD sub 15%. Să le arătăm cât de mici sunt de fapt. Și ca și noi știm sa ne pișam pe oameni ca Bădălau, Carmen Dan sau Veorica”.

„HAI LA VOT OAMENI BUNI. SE VOTEAZA FARA STAT LA RAND.”

„Aţi votat? Dacă nu, hai repejor la vot!!! la vară iar veniţi din vacanţa din Romania şi boscorodiţi, că e jale şi nasol în ţară”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel