Vosganian: „PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc guvernul şi cu o mână îl ţin să nu cadă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Varujan Vosganian, vicepreședinte al ALDE, a declarant, astăzi, că ideea organizării alegerilor anticipate este o „gogoriţă” și că niciun partid nu îşi doreşte cu adevărat să preia guvernarea.

„Am ascultat declaraţia de ieri a domnului Iohannis, care dezvăluie ceea ce bănuiam. Că, de fapt, Klaus Werner Iohannis este un susţinător din umbră al guvernului Dăncilă. Nu mai e din umbră acum, s-a dezvăluit. Faţă de toate protestele care cereau demiterea Guvernului, aflăm acum un lucru şocant. Că, de fapt, PNL şi USR nu intenţionează ca până la alegeri să schimbe Guvernul. Klaus Iohannis a invocat alegerile anticipate. Asta este o gogoriţă", a declarat deputatul ALDE Varujan Vosganian.

El a explicat că, pentru organizarea alegerilor anticipate, este nevoie ca toţi parlamentarii să demisioneze sau în cazul în care la două propuneri de prim-ministru Parlamentul refuză învestirea.

„Ceea ce nu se va întâmpla. Parlamentul va aproba, poate nu din prima tură, dar din a doua tură, sigur, candidatul pe care l-ar propune Iohannis. PMP nu vrea anticipate, UDMR nu vrea anticipate, noi nu dorim anticipate, cred că nici Pro România nu doreşte anticipate. PSD, cu atât mai puţin, nu doreşte anticipate. Şi iată că deja am făcut 60 la sută din Parlament. USR şi PNL împreună nu au nici măcar 200 de parlamentari. Aşadar, e clar, PNL şi USR joacă la cacealma. Ei nu vor cu nici un chip ca românii să afle care sunt abilităţile lor guvernamentale până după alegeri (...) Cu alte cuvinte, PNL şi USR cu o mână îmbrâncesc guvernul şi cu o mână îl ţin să nu cadă", a mai afirmat deputatul Varujan Vosganian.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel