Vorica Dăncilă, despre un ministru cu care a fost în SUA: "Este momentul să spun ADEVĂRUL"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Viorica Dăncilă a declarat, joi, că ministrul de Externe Ramona Mănescu nu a fost alături de premier, decât în prima sa zi de mandat. Liderul PSD a precizat că Mănescu și-a dorit portofoliul de comisar european.

„La Ministerul de Externe Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului. Nu a stat absolut deloc alături de premier. Cred că este momentul să spun adevărul. Am încercat să nu scot multe lucuri în spațiul public. Doamna Mănescu nu a fost decât în prima zi cu premierul. În celelalte zile doamna Mănescu nici măcar nu a întrebat premierul României dacă trebuie să îl însoțească undeva, să facă o întâlnire cu cineva. Doamna Mănescu nu are memorandum semnat de premier, dar pleacă unde vrea”, a spus Viorica Dăncilă, la România TV, citată de Mediafax.

Ea a spus că nu a demis-o pe Ramona Mănescu pentru că știa că președintele Klaus Iohannis nu va semna decretul pentru o nouă nominalizare.

„Am opt miniștri care nu sunt în guvern, dacă mai revocam încă doi, știind că președintele nu va nominaliza, m-am gândit la funcționalitatea Guvernului. A trebuit să accept anumite lucruri pentru că imaginea de țară era mai importantă decât ce s-a făcut împotriva mea”, a subliniat Dăncilă.

Întrebată dacă Ramona Mănescu și-a dorit portofoliul de comisar european, Dăncilă a spus pe un ton hotărât „da”.

Cele două au avut o relaţie de prietenie în perioada în care au ocupat portofolii de europarlamentar, relaţie care ar fi continuat şi după ce Viorica Dăncilă a ajuns premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel