Vlad Alexandrescu (USR), fost ministru al Culturii, limbaj suburban la adresa lui Nicușor Dan: „Să-l f**em!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, senator USR, folosește un limbaj licențios la adresa lui Nicușor Dan, într-o discuție pe grupul de Whatsapp al partidului, în contextul candidaturii sale la șefia USR.

Limbaj suburban al senatorului USR, Vlad Alexandrescu, într-o discuție pe  grupul de facebook intern de discuții al USR „Poiana lui Iocan“, pe vremea referendumului pentru familie din 2018, atunci când în USR se organizau și alegeri interne. Alexandrescu candida pentru șefia partidului.

„Cuvintele grele îi erau adresate lui Nicușor Dan, cu care la vremea respectivă își disputa șefia USR, și în tabăra căruia, în mod ironic, a aterizat în disputa din acest moment din USR după ce una din părțile implicate i-a refuzat un loc eligibil pe listele parlamentare“, spune jurnalistul Stelian Negrea într-o postare pe facebook, unde a și publicat, în facsimil, discuia de pe grupul intern al USR.

Senatorul USR își îndemna susținătorii din USR să-l „f..ă“ în mai multe rânduri pe Nicușor Dan: "Să fim puțin gay să-l futem pe matematician:)))" sau "Păi să-l f...m".

(w670)

Senatorul USR Vlad Alexandrescu este în prezent membru în comisia pentru Cultură și Media și în comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport din Senatul României și este și secretar al Comisia permanentă comună a Camerei Deputaților și Senatului pentru relația cu UNESCO, după ce în guvernul Cioloș a fost ministru al Culturii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel