Viorica împotriva Europei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Când Viorica a fost reîncărcată la Congresul Extraordinar al PSD, mulți s-au întrebat cărui fapt i se datorează acest lucru. Să ajungi tam-nesam numărul doi în partid, nu-i așa de simplu, nici chiar pentru Daddy. Explicațiile au fost diverse, concluzia fiind cam aceeași – o persoană cu profil de executant fidel, fără personalitate, curaj și idei, sub fascinația tătucului, de sub al cărui cuvânt nu va ieși în veci. Pentru a treia încercare, pare totuși un succes pentru tătucul social democraților.

Elucidarea avansării a fost și mai limpede după ce Viorica i-a trimis o scrisoare președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER, cu o nonșalanță de invidiat. Nu este limpede dacă a înțeles gravitatea gestului,  puerilitate amuzantă și în același timp înspăimântătoare.

Ei, despre un astfel de personaj avea nevoie Daddy, care să nu treacă prin filtrul gândirii ordinele lui. Până și lui Grindeanu sau Tudose, care nu s-au remarcat printr-o coloană vertebrală rezistentă la ordinele de partid, le-ar fi tremurat mâna pe plic. Numai Viorică nu.

Vioricăi i se pregătește un destin și mai măreț, pentru că Daddy are și alte misiuni importante pentru ea, mai ales după umilința de 7 ore de la Tribunal. Și, mai mult ca sigur, nu ar fi mulți care ar executa orbește ordinele lui.  Dragostea e oarbă, fie ea pentru putere sau pentru șef.

În următoarele luni urmează modificarea codurilor penale, lupta cu Europa pe toate fronturile, Fondul Suveran de Investiții care să mute companiile profitabile în buzunarul cine știe cui, și multe –multe alte misiuni importante pentru Viorica reîncărcată la Congres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel