Viorica Dăncilă: „Nu sunt EROU pentru că l-am CONTRAZIS pe Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă susţine, într-un interviu acordat Adevărul, faptul că nu s-a schimbat nimic în relația cu liderul PSD Liviu Dragnea și că nu poate vorbi despre ea ca fiind un „om răzvrătit”. 

„Nu cred că doamna Birchall va veni cu această ordonanţă de urgenţă (pe justiţie – n.r.) şi eu nu cred că în acest moment este timpul să dăm ordonanţă de urgenţă", a afirmat Dăncilă, în interviul pentru Adevărul.

Citește și Dăncilă nu mai ascultă de Dragnea: "Nu am vrut Guvernul Dăncilă 2. Puţin probabil să mă răzgândesc"

Întrebată dacă e o tensiune între ea şi Dragnea şi dacă s-a schimbat ceva în relaţia lor, Viorica Dăncilă spune: „Nu, eu n-aş putea spune că s-a shimbat ceva şi sper să nu se schimbe nimic. Şi cred că nici dânsul nu-şi doreşte acest lucru, pentru că este o opinie diferită. Şi cred că fiecare trebuie să avem anumite opinii şi să ne susţinem punctul de vedere atunci când considerăm că el este corect. Să-l argumentăm şi să venim cu punctul nostru de vedere".

Citește și Dăncilă a încurcat bilețelele. "Da, merg la Referendum!"

În legătură cu faptul că această opinie diferită a fost prezentată ca un act de răzvrătire, ca un act de curaj al ei, Dăncilă a spus: „Eu nu-l văd aşa şi ştiţi foarte bine că sunt un om echilibrat. Nu pot să vorbesc despre mine ca despe un om răzvrătit. Şi nici despre un act de curaj. Dacă-ţi spui punctul de vedere şi-ţi menţii propria viziune, este un lucru firesc, nu este un act de curaj. Nu aş vrea să fiu acum un erou pentru că am luat o anumită decizie care a fost contrară unor colegi".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel