Viorica Dancilă, după decizia CCR: "Preşedintele Klaus Iohannis trebuie să PLĂTEASCĂ"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă nu a vrut să comenteze decizia CCR de ieri, privind amnistia şi graţierea, însă susţine că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să plătească politic în urma acestei decizii.

"Vom aştepta motivarea CCR pentru a vorbi despre următorii paşi pe care trebuie să îi facem. Preşedintele Klaus Iohanis trebuie să îşi asume această decizie care, iată, nu e constituţională.

Şi cred că, aşa cum fiecare dintre noi plătitm pentru deciziile pe care le luăm, cred că şi dl Iohannis va plăti politic, cel puţin pentru această decizie. De fiecare dată s-a arătat cu degetul către PSD. Dacă noi luam o decizie necosntituţională, toţi ar fi acuzat PSD. Sper ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi asume această decizie"

Cât despre afirmaţiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care cerea demisia şefului statului, Viorica Dăncilă a fost mai rezervată.

"Nu comentez acest lucru. Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, dar este clar pentru mine, pentru PSD, că preşedintele României a greşit când a venit cu această propunere care s-a dovedit neconstituţională", a conchis Viorica Dăncilă, pe acest subiect.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel