Viorica Dăncilă, despre schimbarea sa din funcţie: "Nu mi-e teamă!"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Bacău, că nu se teme că va fi schimbată din funcţie, totodată punctând că este normal ca partidul să monitorizeze activitatea guvernamentală.

''Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi'', a declarat Viorica Dăncilă, citată de Agerpres.

Citeşte şi: Dăncilă, ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ: „Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota”

Dăncilă a precizat că programul de guvernare a fost îndeplinit în procent de 73%.

''Cred că îndeplinirea programului de guvernare în procent de 73% este un lucru bun şi cred că va fi apreciat de partid. Avem o foaie de parcurs, avem obiective în programul de guvernare cu termene, fiecare ministru ştie termenele şi aşa cum cerem în teritoriu, ca pentru fiecare lucrare să existe o foaie de parcurs şi termene bine stabilite, şi pentru miniştrii cabinetului există aceeaşi abordare. În funcţie de îndeplinirea lor, vedem dacă un ministru pe portofoliul respectiv şi-a îndeplinit programul sau nu şi, bineînţeles, primul-ministru care conduce Executivul'', a mai precizat premierul.

Viorica Dăncilă a fost prezentă miercuri, la Bacău, unde a vizitat Insula de Agrement a municipiului, obiectiv finanţat şi cu fonduri guvernamentale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel