Viorica Dăncilă, despre REGRETE și FRICI: „Trebuia să trag mai multe semnale de alarmă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, în această seară, la TVR, despre regretele și despre fricile de când a preluat funcția de prim-ministru.

„Nu am putut să îmi construiesc propria echipă, am regretat că nu am luat atitudine atunci când ar fi trebuit să o fac. Am regretat că nu am spus lucrurile pe care voiam să le spun când a trebuit, că nu am separat activitatea Guvernului de viața de partid. Trebuia să trag mai multe semnale de alarmă”, a explicat Dăncilă.

Citește și Viorica Dăncilă dă cărțile pe față după condamnarea lui Dragnea: „Am început să fiu eu"

Întrebată dacă s-a gândit că ar putea avea soarta lui Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, premierul a spus că nu s-a gândit.

„Nu m-am gândit. A nu face din orice lucru un scandal am crezut că va fi o cooperare foarte bună pentru că toți voiam ca Guvernarea să meargă bine, pentru că acest lucru urca partidul. Am crezut că o să am foarte multă susținere, că voi avea un dialog foarte bun. Și de multe ori nu a fost așa. De multe ori m-am izolat, am ajuns să discut în afara Guvernului. Dar nu vreau să dau vina pe nimeni altcineva. Dacă semnalam lucrurile care nu mergeau bine, poate se rezolvau. Fiecare are propria viziune, eu am venit cu alte speranțe și cu alt mod de a acționa.

Sunt un om puternic. Mi-am dat seama că toată această atitudine a unora sau a unor partide este o atitudine care vrea să mă facă să renunț, să mă intitmideze și obiectivul nu era Viorica Dăncilă, ci să nu continui programul de guvernare și să vulnerabilizez partidul. Este cel mai mare partid de stânga și pentru mine era important să nu îi dezamăgesc pe cei care ne-au votat și pe colegi. Pericolul era dezamăgirea celor din jurul meu și că aș putea să iau decizii care să fie împotriva oamenilor”, a punctat Dăncilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel