Viorica Dăncilă dă cărțile pe față după condamnarea lui Dragnea: „Am început să fiu eu”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit, în această seară, la TVR, despre schimbarea de atitudine după condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Am început să fiu eu după anumite mesaje pe care trebuia să le scot în spațiul public. A fost și teama de a nu-i dezamăgi pe cei care au crezut în mine. Au fost mai multe elemente care au făcut să fiu mai reținută. Acum mi-am dat seama că PSD a fost într-un moment critic și toate schimbările țin de modul în care voi acționa de-acum încolo ca președinte interimar, cum voi reacționa cu colegii și cum voi schimba modul de lucru în partid.

Erau anumite direcții pe care trebuia să le urmez. Dacă nu te identifici cu ceea ce spui, parcă nu ai credibilitate. Așa trebuia să fiu și a trebuit să merg pe drumul acela. Ce a fost, a fost... Poate a fost și vina mea că am acceptat anumite lucruri. Trebuie să îmi asum și eu partea mea de vină. Important e că acum sunt foarte hotărâtă să mă implic mult mai mult.

Au fost mai mulți factori care au contribuit la reținerea mea. Nu aș vrea să mă raportez la trecut. Din trecut trebuie să învățăm să nu mai repetăm greșelile”, a declarat Viorica Dăncilă, la TVR.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel