Viorica Dăncilă, despre recursul compensatoriu: O decizie NEINSPIRATĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă critică în premieră o decizie a PSD, deși o pune în cârca guvernului tehnocrat.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că se va întâlni miercuri cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a lua o decizie în ceea ce privește legea recursului compensatoriu.

„După cum știți această lege a recursului compensatoriu a fost iniţiată de Guvernul condus de Dacian Ciolos şi cred că a fost o decizie neinspirată la acel moment. Mâine mă voi întâlni cu ministrul Justiţiei tocmai pentru a lua o decizie, care au fost efectele acestei legi astfel incât decizia noastră să reflecte realitatea în România şi lucrurile care s-au întâmplat să nu mai aibă loc. Nu pot să iau o decizie până nu vorbesc cu cei în domeniu”, a declarat marţi Viorica Dăncilă, la Strasbourg.

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, l-a criticat pe Tudorel Toader, care nu îşi asumă responsabilitatea pentru forma finală în care a fost adoptat recursul compensatoriu.

"Responsabilitatea pentru legea recursului compensatoriu asa cum a fost adoptata este in Parlament. Efectele pe care le vedem sunt consecinta unor amendamente facute in Comisia Juridica din Camera. Uitati-va bine la poze, pentru ca responsabilitatile sunt ale unor deputati care au nume, prenume si chipuri. Si care lucreaza pe banii nostri.Iar daca unui domn pe nume Toader care se poarta ca figurant in guvernul PSD/ALDE nu ii place ce a iesit, propun sa devina Ministru al Justiţiei si sa isi asume responsabilitatea acestei demnitati extraordinare. Sa propuna proiecte, sa se bata (in argumente) in Parlament pentru ele. Greu, stiu...", scrie Raluca Pruna pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel