Viorica Dăncilă DEMISIONEAZĂ de la șefia PSD. ULTIMA ORĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă ar fi fost convinsă de Marcel Ciolacu să renunțe de bunăvoie la funcția de președinte executiv al PSD. Ea își va prezenta oficial demisia mâine.

După întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu de acasă de la fosta candidată a PSD la prezidențiale, aceasta ar fi admis să își prezinte de bună voie demisia din funcția de președinte a PSD. Întâlnirea dintre Ciolacu și Dăncilă  ar fi fost intermediată de liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, potrivit unor surse Realitatea PLUS.

Potrivit unro surse, Vioricăi Dăncilă i s-a propus să preia șefia organizației de femei a PSD, organizație pe care a mai condus-o înainte de a prelua președinția executivă a pratidului. De asemenea i s-ar fi promis că va avea un loc eligibil de senator pe lista PSD Teleorman. 

Viorica Dăcnilă va anunța cel mai proobabil mâine că va demisiona din fruntea partidului.

Mâine seară este programată o ședință a Comitetului Executiv Național, convocată chiar de Viorica Dăcnilă azi-noapte, după aflarea rezultatelor exit-poll, deși ea excludea inițial să demisioneze din fruntea PSD.

Mrcel Ciolacu ar urma să preia funcția de președitne interimar până la organizarea unui congres al PSD, cel mai probabil în luna decembrie.

„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatul obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin.

Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă.

A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă.

A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții.

Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic“, a afirmat Marcel Ciolacu, pe Facebook, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel