Viorica Dăncilă a SCOTOCIT pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis şi i-a distribuit o postare veche: "Cum e cu atitudinea AROGANTĂ?"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, a distribuit, marți, o postare din 2014 a lui Klaus Iohannis, în care acesta era nemulțumit de atitudinea arogantă a lui Victor Ponta, care nu venea la confruntări televizate, comentând "Cum e cu “atitudinea arogantă”, domnule Iohannis?".

"Cum e cu “atitudinea arogantă”, domnule Iohannis? Ne mai explicați o dată cum e cu “dezbaterea electorală atât de necesară și așteptată de toți românii”?", este comentariul atașat de Viorica Dăncilă postării din 2014 a președintelui Klaus Iohannis, pe atunci și el candidat la alegerile prezidențiale.

În 2014, Klaus Iohannis îi reproșa contracandidatului său de atunci Victor Ponta, că are o atitudine arogantă față de confruntările televizate.

"Constat că domnul Victor Ponta își menține aceeași atitudine arogantă cu care ne-a obișnuit și în ceea ce privește organizarea unei dezbateri electorale atât de necesare și așteptate de către toți românii interesați să afle proiectele celor doi candidați rămași în cursa pentru Palatul Cotroceni. Domnul Ponta nu poate decide singur detaliile și condițiile în care ar urma să se desfășoare o astfel de dezbatere electorală. Temele se stabilesc în mod firesc prin negociere de către echipele de campanie ale ambilor candidați intrați în turul doi și nu se transmit prin fax de către un candidat care a stabilit deja ordinea și conținutul întrebărilor. Solicit în mod public candidatului Victor Ponta să renunțe de urgență la asemenea tertipuri și să aibă curajul să își asume o confruntare de idei corectă, în care niciunul dintre noi nu pornește cu un avantaj ilegitim. Îi cer premierului să mandateze echipa sa de campanie să poarte negocieri cu membrii staff-ului meu pentru a stabili cât mai rapid condițiile de desfășurare a unei dezbateri reale, din care electoratul să poată înțelege care este viziunea fiecărui candidat pentru viitorul României", scria Klaus Iohannis, pe 4 noiembrie 2014, pe Facebook, postare sharuită de Viorica Dăncilă.

Șeful de campanie al PNL Dan Motreanu a afirmat, marți, că Viorica Dăncilă a refuzat să discute cu președintele în momente importante, precum cel al desemnării comisarului european, astfel că o dezbatere între Iohannis și Dăncilă nu își are rostul, fiind „un tertip ieftin de campanie” al PSD.

Lia Olguța Vasilescu, șeful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare către Dan Motreanu, șeful de campanie al PNL, în care Viorica Dăncilă îl invită la cel puțin două dezbateri pe Klaus Iohannis, potrivti Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel