Viorica Dăncilă a REUŞIT să obţină o întâlnire prin SUA. A postat IMEDIAT pe Facebook

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Viorica Dăncilă / Facebook
sursa foto: Viorica Dăncilă / Facebook

După ce a fost ignorată de mai mulţi oficiali americani în plină excursie electorală, Viorica Dăncilă a reușit să se vadă totuși cu cineva, lucru marcat imediat pe pagina sa de Facebook.

Este vorba despre socialiştii din Statele Unite.

"Am participat la întâlnirea Conducerii Internaționalei Socialiste la New York, la sediul Națiunilor Unite. A fost o întâlnire extrem de plăcută și productivă, în cadrul căreia am reafirmat dorința Partidului Social Democrat de consolidare a cooperării politice pentru a contribui la o nouă dinamică a relațiilor cu partenerii noștri.

Apelăm la toate forțele politice și suntem alături de socialiștii și social-democrații din întreaga lume pentru a promova coeziunea social-economică, condiții mai bune pentru o muncă decentă, tratament egal între bărbați și femei și, nu în ultimul rând, pentru a construi politici de limitare a impactului schimbărilor climatice pentru generațiile viitoare", a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook, alături de câteva poze de la întrunire.

Postarea vine după un eşec răsunător al Vioricăi Dăncilă care ar fi trebuit să aibă ieri o întâlnire cu vicepreşedintele SUA, Mike Pence, însă, potrivit unor surse, întâlnirea dintre cei doi ar fi fost anulată. În plus, nici secretarul american al energiei, Rick Perry, nu pare a fi acordat o importanță prea mare întâlnirii cu Viorica Dăncilă, acesta menţionând-o doar pe Ramona Mănescu, ministrul Afacerilor Externe, în postarea sa de pe Twitter, unde a pus şi o poză cu aceasta, fără să menţioneze măcar numele premierului, aflat în aceeaşi cameră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel