Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT: "Vă garantez că nu am comandă de la nimeni. Singura mea comandă este cea de la PSD, de la forurile statutare"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a reacţionat după ce au apărut în spaţiul public mai multe informaţii pe surse că lideri PSD cu ştate vechi în partid i-ar da comenzi. Aceasta s-a arătat vizibil deranjată la insistenţele jurnaliştilor pe acest subiect şi a ţinut să le spună că nu primeşte comenzi de la nimeni, doar respectă voturile din forurile statutare ale partidului.

Acest lucru cu comenzile, e ca şi cum am vorbi acelaşi lucru de fiecare dată. Chiar credeţi că trebuie ca  atunci când vrei să schimbi lucrurile în bine să ai comanda cuiva? Eu vă garantez ca nu am comandă de la nimeni. Singura mea comandă este cea de la PSD, de la forurile statutare. Aşa vreţi dvs să spuneţi? Că s-a impus decizia? Votul a demonstrat că a fost o decizie care s-a stabilit printr-un vot al majorităţii. Şi la mine în Guvern, dacă avem o părere împotrivă şi majoritatea sunt pentru, părerea care contează este cea care este susţinută. Dacă rezultatul era ca să nu se facă acest congres, atunci ţineam cont de acest vot. Eu trebuie să ţin cont de majoritate", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei CEx a PSD.

Congresul partidului a fost stabilit pe 29 iunie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel