Viorica Dăncilă, la bucătărie după plecarea din funcţie: "Am gătit sarmale, caltaboși, chiar cârnați"

StiriDiaspora Team / 14 ian 2020, 20:32 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă a stat, astăzi, de vorbă cu jurnaliştii, după o lungă o pauză din lumina reflectoarelor, în urma plecării sale din fruntea Guvernului şi a Partidului Social Democraţi.

Întrebată ce a făcut după plecarea din cele două funcţii, dar şi de sărbători, Viorica Dăncilă le-a spus reporterilor că a gătit pentru familia sa:

"Nu pot să spun dacă este mai bine sau mai rău, fiecare funcţie presupune avantaje şi dezavantaje. Am gătit de sărbători, am făcut Revelionul într-o locaţie, unde au fost 900 de oameni. Am gătit pentru familia mea, de Crăciun. Produse tradiționale românești: sarmale, caltaboși, chiar cârnați am făcut. Am primit aprecieri din partea familiei", a declarat Viorica Dăncilă.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.22
YesMy