Viorel Cataramă s-a ales cu DOSAR PENAL după ce a încercat să se infecteze cu COVID-19 într-o zonă de focar

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Cataramă, după ce a fost într-o localitate din Ialomița, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au deschis un dosar penal pe numele milionarului Viorel Cataramă, pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal.

Procurorii spun că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Viorel Cataramă spune că nu există motiv pentru deschiderea unui dosar penal pe numele său și crede că nu a încălcat legea când a mers la Bărbuleşti, unde sunt înregistrate mai multe cazuri de coronavirus.

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege şi am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. (...) Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui”, a spus Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.
Viorel Cataramă nu are în acest moment niciun simptom specific coronavirusului.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, joi, în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel