Vinete pane fără ouă și fără prăjire. O porție are mai puțin de 40 de calorii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vinete pane fără ouă și fără prăjire. O porție are mai puțin de 40 de calorii.
Vinete pane fără ouă și fără prăjire. O porție are mai puțin de 40 de calorii.

Vinetele pane fără ouă și fără prăjire sunt cu adevărat deosebite, crocante, aurii și dietetice. Ele au mai puțin de 40 de calorii la 100 de grame, dar oferă un gust unic! Perfecte ca aperitiv, ideale ca garnitură, oferă-le prietenilor pentru a-i uimi cu simplitatea unei cine delicioase.

 

 

Ingrediente:

2 vinete, 

100 grame de pesmet,

sare,

condimentele preferate.

Ești curios să știi cum să procedezi? Să începem!

 

Preîncălziți cuptorul la 180° și tapetați tava cu hârtie specială. Tăiați capetele vinetelor și clătiți-le sub robinet. Vinetele rotunde sunt excelente.

Încercați și: Oua fierte pane. Rețeta unui aperitiv delicios, făcut din ouăle rămase de la Paște

Tamponați-le cu prosoape de hârtie pentru a înlătura toată apa și tăiați-le în felii cu o grosime de aproximativ 1 centimetru, după ce le-ați decojit.

Transferați pesmetul pe un platou. Dacă doriți, puteți adăuga alte tipuri de condimente, ierburi aromatice sau pesmet fără gluten.

Vedeți și: Cremă ușoară de vinete. O rețetă rapidă și ușoară, cu doar 35 de calorii. Secretul bucătarilor italieni a fost dezvăluit

Se dau feliile de vinete prin pesmet. Aveți grijă ca pesmetul să adere perfect. Apăsați ferm și acoperiți și părțile laterale. Continuați așa până terminați toate feliile de vinete, pe care le aranjați pe tava pregătită. 

Ați putea încerca și rețeta: Limba soacrei cu vinete și maioneză. Rețeta unui aperitiv rusesc, care te va cuceri de la prima bucățică

Tava se introduce la cuptor. Vinetele se coc până devin complet aurii. Timpul variază în funcție de cuptor, dar va fi necesar să așteptați aproximativ douăzeci de minute la 180 de grade, într-un cuptor cu convecție. Nu le întoarceți.

Vinetele preparate astfel se servesc calde sau reci. Sunt foarte moi la interior, crocante la exterior și ușor de digerat.   

Iată și: Chiftele de legume. Fără carne, fără ouă și fără făină. Au doar 55 de calorii și sunt recomandate și celor care sunt la dietă

Opțional puteți pune pe fiecare felie de vânătă pane câte o lingură de sos de roșii și ornați-o cu puțin parmezan sau mozzarella tăiată cubulețe. În acest caz, vinetele se mai coc încă 5 minute. Bucurați-vă apoi de aceste mimi pizza din legume și brânză. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel