Vin Diesel, dat în judecată de o fostă asistentă. Actorul, acuzat de agresiune sexuală în timpul producției Fast and Furious 5

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Vin Diesel
Vin Diesel

Fosta asistentă a lui Vin Diesel îl dă în judecată pe actor pentru agresiune sexuală. Femeia spune că incidentul s-a petrecut după o petrecere la hotel în timpul producției Fast and Furious 5, în 2010.

Asta Jonasson spune că a fost angajată de compania de producție One Race Films pentru a fi asistenta lui Diesel în timp ce acesta filma filmul în Georgia. Ea susține că actorul a apucat-o cu forța, i-a pipăit sânii și a sărutat-o, i-a ridicat apoi rochia și a încercat să îi dea jos lenjeria intimă, înainte de a o imobiliza la perete, de a o apuca de mână și de a o pune pe penisul său, în timp ce se afla într-un apartament de hotel, potrivit DailyMail.com.

Publicația britanică menționează că a contactat reprezentanții lui Vin Diesel pentru a face un comentariu cu privire la aceste acuzații.

Fosta asistentă a lui Vin Diesel îl dă în judecată pe actor pentru agresiune sexuală, pe fondul afirmațiilor că actorul 'a forțat-o' în timpul producției filmului Fast 5, în 2010, informează TMZ. Potrivit documentelor obținute de publicație, Jonasson susține că a fost în apartamentul lui Diesel la St. Regis din Atlanta în timp ce acesta 'se distra cu mai multe femei'.

Ea susține că, atunci când ultima femeie a plecat, a fost însărcinată să îl escorteze pe Diesel afară din hotel pentru a evita paparazzi. Ea susține că actorul a apucat-o cu forța, i-a pipăit sânii și a sărutat-o, în timp ce se afla în apartament.

Jonasson susține că s-a luptat să se elibereze, dar actorul ar fi continuat. Ea susține că Diesel i-a ridicat apoi rochia și a încercat să îi dea jos lenjeria intimă, înainte de a o imobiliza la perete, de a-i lua mâna și de a o pune pe penisul său în erecție.

Fosta asistentă a lui Vin Diesel, acuzații grave la adresa actorului și a surorii lui

 

Asta afirmă că actorul era în lenjerie intimă după ce și-a dat jos pantalonii scurți cargo. Jonasson susține apoi că i-a dat jos lenjeria intimă și a început să se masturbeze în timp ce se sprijinea de ea. Ea susține că și-a ținut ochii închiși pentru a se "disocia". Femeia afirmă că atunci când a terminat, el și-a ridicat pantalonii scurți și a spus: "Nimeni nu poate spune nimic despre asta" și a părăsit camera.

Jonasson susține că, câteva ore mai târziu, sora lui Diesel și președinta One Race, Samantha Vincent, a sunat-o și a concediat-o, spunând că "nu mai aveau nevoie de ajutorul ei". 

În proces, Jonasson spune că ea crede că a fost concediată pentru că i-a opus rezistență lui Diesel în timpul presupusei agresiuni.

Jonasson mai spune că a rămas tăcută 'de teama puterii lui Diesel la Hollywood' și din cauza 'statutului ei de imigrant ca deținătoare a unei cărți verzi'.

Ea spune că acum se simte împuternicită de mișcarea #MeToo și citează Speak Out Act din California - care permite victimelor să depună plângeri pentru agresiune sexuală pentru presupuse incidente care datează din 2009.

Jonasson spune că îi dă în judecată pe Diesel, pe sora acestuia și pe One Race Films pentru agresiune sexuală, concediere abuzivă și mediu de lucru ostil.

DailyMail.com a contactat reprezentanții lui Vin Diesel pentru a face un comentariu despre aceste acuzații, momentan fără niciun răspuns.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel