Viena. Un român a profitat de neatenția unui șofer Uber și a furat mașina

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a furat o mașină Uber din Viena. Acesta a profitat de neateția șoferului care a lăsat cheile în contact și a fugit cu autoturismul. Totul s-a întâmplat în timp ce șoferul punea bagajele clientei  în portbagaj. 

Șoferul unui taxi Uber a venit la o comandă, vineri seara, în centrul Vienei. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani a lăsat autoturismul pornit, cu cheile în contact și a coborât să își ajute clienta să pună bagajele în portabagaj. Un român în vârstă de 50 de ani a profitat de momentele de neatenție ale șoferului, s-a urcat la volan fără să fie observat și a demarat în trombă, scrie kleinezeitung.at. 

Aventura românului s-a terminat repede. Acesta nu a ajuns prea departe pentru că a mers pe contrasens, cu viteză excesivă și a fost observat de un echipaj al poliției care se afla în zonă. Oamenii legii l-au urmărit și au reușit să îl oprească la 3 străzi distanță de locul de unde a furat mașina. 

Bărbatul a fost arestat de polițiști în acel moment, însă eliberat a doua zi. Românul, care este rezident în Germania, și-a recunoscut fapta și va fi judecat pentru furt. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel