VIDEO. Marian Ceauşescu, nas în nas cu consilierii lui Firea după ce a fost îmbrâncit: "Aţi primit ordin?"

Andreea Cosma |
Data publicării:
captura video
captura video

Subordonaţii Gabrielei Firea au dat nas în nas cu protestatarul Marian Ceauşescu, după ce ieri l-au îmbrâncit când striga lozinci împotriva candidatului PSD. Acesta i-a aşteptat pe angajaţii Primăriei în faţa clădirii, încercând să le ia o reacţie după atitudinea lor de ieri, având în vedere că Gabriela Firea a pierdut alegerile.

"Unul dintre susținători Gabrielei Firea cand era primar general la toate adunările, inaugurării, este angajat al primăriei capitale soferul consiliere i personale fosta angajată a lui Gădea latrina 3. Ligia Enache", a scris Marian Ceauşescu pe pagina sa de Facebook, unde a publicat şi un scurt videoclip în care îi întâmpină pe cei doi şi îi întreabă dacă le-a ordonat cineva să îl îmbrâncească.

Ieri, Gabriela Firea s-a prezentat încă de la ora 07:00 dimineaţa la secţia de votare, însoţită de 10 persoane. Fostul primar a fost întâmpinat de protestatari, printre care şi Marian Ceauşescu.

Potrivit relatărilor acestuia, câţiva dintre cei care îi erau alături candidatului PSD l-ar fi îmbrâncit.

Citeşte şi: Firea a votat la ora 7:00. A fost așteptată de protestatari la vot. Și-a adus zeci de persoane care s-o protejeze și s-o aplaude

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel