Ponta: Cum poti să pui guvernarea țării în mâinile unei PERSOANE care se exprima în limba româna mai rău decât un ELEV de GIMNAZIU?!?

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a reacționat pe Facebook după ce Viorica Dăncilă a gafat din nou.

Premierul Dăncilă a siluit din nou limba română. De data aceasta la Târgu Ocna, unde a verificat stadiul lucrărilor de regularizare a albiei râului Slănic.

"EDUCATIA - cel mai important domeniu în care România pierde competiția la nivel mondial și în care faci pasi înapoi în loc să meargă alături de cele mai avansate țări ale Lumii !(...)

Cum poti să faci o campanie de Propagandă care să laude Premierul că vorbește la Bruxelles în limba română ca să le arate ea la europeni ce “tare” este?!?!

Engleza și franceza sunt limbile de lucru ale UE și avem un premier care a stat 8 ani la Bruxelles fără să o învete pe niciuna! Cum poti să pui guvernarea țării în mâinile unei persoane care , atunci când nu citeste, se exprima în limba româna mai rău decât un elev de gimnaziu?!? Cum poti să fii Președintele PSD și să nu participi la reuniunile trimestriale ale liderilor PES pentru că nu înțelegi ce se discuta și nu poți avea discuții informale?

Nu este vina Vioricai Dăncila pentru discursurile de un populism grețos pe care le citește în sedinta de Guvern sau în plenul Parlamentului / nu este vina sa că nu poate să se exprime corect si coerent când face declaratii ( cum este cazul in ceea ce puteti sa incercati sa cititi mai jos) / ganditi-va cât de putin îl intereseaza Educatia pe cel care a promovat-o in acesta functie - si cat de ticalosi sunt cei care ii iau banii si functiile sa o laude in public ( in timp ce rad si o batjocoresc in privat)!

Pentru mine si pentru PROROMANIA este evidenta prioritatea nr 1 pentru Romania = EDUCATIA!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel