Victor Ponta renunţă la înţelegerea cu PSD: ""Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că "problema PSD nu este preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum".

"Noi, cei din Pro România, nu facem înţelegeri cu cei care au vândut şi vând PSD-ul la bucată, pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă şi pe vremea lui Ciolacu. M-am gândit că o să aibă congresul sâmbătă şi se va face curăţenie, un nou început, alţi oameni. N-au făcut nici congresul şi când o să-l facă înţeleg că o să-l facă cu oamenii lui Dragnea şi Dăncilă (...) Am tot zis, poate se schimbă, poate îşi dau seama ce-au greşit, dar după ziua de ieri mi-e foarte clar prin oamenii care rămân în conducerea PSD", a mai declarat sursa citată.

Victor Ponta a mai spus că partidele de dreapta, "deşi nu se suferă i-a dus mintea să se unească şi se vor uni, PNL cu USR cu PMP".

"Problema lor nu e preşedintele, problema lor e tagma jefuitorilor, lipiţi de Dragnea, lipiţi de Dăncilă, lipiţi de Ciolacu acum şi faptul că nu mai văd norodul din cauza tagmei jefuitorilor, care se lipesc, se ventuzează", a mai afirmat preşedintele Pro România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel