Victor Ponta (Pro România), invitat de Dăncilă la Congresul PSD. „Nu o să mă dezic niciodată de poporul PSD-ist“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a declarat că a fost invitat de Viorica Dăncilă să participe la congresul PSD în cadrul căruia aceasta își va lansa candidatura la alegerile prezidențiale.

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, un podcast al PSnews.ro, președintele PRO România, Victor Ponta, a dezvăluit că a fost invitat la Congresul PSD de sâmbătă de către premierul Viorica Dăncilă, însă după schimbul de replici acide dintre cei doi, acesta nu va mai merge pentru că nu crede că va mai fi primit.

Precizăm că PSD va organiza sămbătă un mini-congres la care vor participa doar câteva sute de participanți, care se vor reuni în sala Cuza de la Palatul Parlamentului pentru lansarea Vioricăi Dăncilă drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale.

„Doamna Dăncilă mă invitase în calitate de președinte al PRO România. Nu mai merg pentru că nu cred că mă mai primește acum doamna Dăncilă dacă nu o susțin. Îmi pare rău. În sală nu știu exact câți oameni vor fi, dar pe 905 dintre ei îi respect. Sunt oameni alături de care am muncit 20 și ceva de ani. Oameni care s-au luptat pentru mine în 2014. Eu m-am luptat pentru ei pentru că mai toți primarii în funcție, președinți de consilii și parlamentari în 2014 au făcut campanie cu poza mea.

Eu nu o să mă dezic niciodată de poporul PSD-ist chiar dacă au niște lideri cu care nu pot să fiu de acord și cu care nu găsesc nicio cale de comunicare. Sper, sincer, ca ideea de social-democrație și de stânga să fie reprezentată. Dacă nu poate să o reprezinte PSD din cauza liderilor, o să o reprezinte PRO România”, a declarat Victor Ponta la Puterea Știrilor.

Pe 23 iulie, în cadrul unei alte şedinţe, CExN al PSD a votat ca preşedintele partidului, premierul Viorica Dăncilă, să fie candidatul la alegerile prezidenţiale. Congresul a fost amânat, sub presiunea ALDE, care a solicitat ca viitorul candidat comun al coaliției să fie Călin Popescu Tăriceanu, însă în cele din urmă pretențiile partenerului de guvernare al PSD au fost respinse.

 

Sursa: Podcast „Puterea Știrilor“, PSnews.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel