Victor Ponta, în direct: "Eugeneee, asta este cea mai mare HOȚIE din ISTORIA ROMÂNIEI”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a vorbit, în această seară, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la B1 TV, despre fondul suveran și despre riscurile la care se expun prim-ministrul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici.

„Îi spun acum, cu ochii la cameră, Eugene (n.r. - Eugen Teodorovici), faptul că ești de acord să semnezi fondul suveran prin care se fură din această țară tot ce a mai rămas al României - Hidroelectrica, Romgaz, aeroportul, este cea mai mare hoție după 1989. Se face cu semnătura ta.

Ți-a cerut Dragnea, a zis că te pun ministru dacă faci fondul suveran. Nu te va ierta nimeni niciodată! Toți care au semnat fondul suveran - prim-ministru, ministrul de Finanțe, ministrul Justiției - vor ajunge la închisoare. Toți! Este cea mai mare hoție și cea mai pe față din istoria României după 1989. Asta e prima în care iei niște companii bune, companii listate la bursă, și să le dai la cineva privat 9 ani care să le vândă e cea mai mare hoție din istoria României. 

Nu spune că ai luat tu un sac cu bani că știi bine că se iau bani pentru chestia asta. Vezi că Dragnea nu își pune semnătura pe fondul suveran. Vezi că Vâlcov nu-și pune semnătura pe fondul suveran. Tu ți-o pui, Teodorovici! Tu, Dăncilă, îți pui semnătura!”, a declarat Victor Ponta la B1 TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel