Ponta: Dacă Dragnea câștigă alegerile pregătiți-vă pentru ce este mai rău

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta a declarat că dacă Liviu Dragnea va câștiga și alegerile europarlamentare, atunci românii să se pregătească pentru ce este mai rău și, toată ura împotriva lui Dragnea se va revărsa asupra PSD.

”Nu este doar o secvență cu huiduielile Vioricăi Dăncilă și a PSD-iștilor. Este un fenomen. Le-am spus foștilor mei colegi încă de anul trecut că toată ura împotriva lui Dragnea se va revărsa asupra PSD, apoi asupra tuturor celor din PSD. Îi tot întreb de ce îl țin acolo. Ce a ajuns PSD? Un om care anunță că vrea să candideze la prezidențiale și nu poate ieși pe stradă fără jandarmi, dar vrea să fie președinte al României.

Sfidarea, imaginea asta că nu ascultăm pe nimeni, oricine este contra este dat afară, oricine zice ceva contra este automat mincinos. Toți trăim într-o realitate și ei ne spun că situația este alta. După chestia de la Topoloveni, când oamenii au fost băgați în dubă, s-a ajuns prea departe. Dacă duminica asta nu schimbăm direcția pregătiți-vă pentru ce este mai rău. Ce instituții au rămas neocupate? BNR, Consiliul Concurenței, Curtea Curtea Constituțională etc. Le va ocupa pe toate și va face tot ce poate.

Un rezultat prost pentru Liviu Dragnea înseamnă un rezultat care să nu-i permită să-și anunțe candidatura la prezidențiale și ne va oferi nouă, celor de la Pro România, posibilitatea să aducem mai mulți parlamentari de la PSD. La cum arată situația în acest moment nu poți să-l dai jos de acolo fără să ai parlamentarii. Dacă nu-i spargi cuibul de acolo, atunci nu poți să-l dai jos de acolo.”, a declarat Victor Ponta, la Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel