Victor Ponta, ATAC DUR la adresa PSD: „Baronii, mafioţii, stăneştii şi olguţii, slugile răspopite ale lui Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul Pro România Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa PSD după ce au apărut informații potrivit cărora datoria externă totală a României a crescut cu 4,254 miliarde euro în primele 6 luni.

„Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea - toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati - sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simpli, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga , adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea , saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti ( cu toate rudele si camarila lor)!

ProRomania va salva Stanga si social democratia in Romania - in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau ( inclusiv mandria de a fi social democrat)!”, a scris Ponta pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel