Victor Ponta aruncă BOMBA electorală: „A fost de la început MIZA războiului Echipei 'Dăncilă' cu ALDE“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liderul Pro România, Victor Ponta, pluseasză și susține varianta avansată de Norica Nicolai potrivit căreia Mircea Diaconu nu va avea reprezentanți în secțiile de votare, arătând care ar fi adevăratele planuri din spatele deciziei BEC.

După ce vicepreședintele coaliției electorale ALDE - Pro România, Norica Nicolai, a anunțat că Mircea Diaconu nu va beneficia de dreptul de a avea reprezentanți în secțiile de votare din cauza unei decizii a Biroului Electoral Central, Victor Ponta, liderul Pro România, pkusează și susține că scoaterea din sectiile de vot a reprezentanților lui Mircea Diaconu a fost „de la inceput miza adevarată a războiului Echipei 'Dăncilă' cu ALDE“

 Citește și: ALDE, acuzații GRAVE despre o posibilă FRAUDĂ electorală comisă de BEC. Mircea Diaconu, EXCLUS...

„Aceasta a fost de la început miza adevărată a războiului Echipei 'Dăncilă' cu ALDE - cumpărând senatori și deputați (câți a fost nevoie) pentru a desființa grupurile parlamentare și a scoate din secțiile de vot reprezentanții lui Mircea Diaconu!

Sigur că Dăncilă&Co știu că trebuie să fure și să cumpere voturi de la Mircea Diaconu / eu însă le reamintesc cazul 'Oprescu' din 2008 - cu cât vor face mai multe nelegiuiri și abuzuri, cu atât vor convinge mai mulți alegători de faptul că trebuie să îl voteze pe Diaconu.

Abuzuri, milioane de lei, fake news promovate prin oamenii din presă pe care îi șpăguiesc ei, furturi și ilegalități - armele Vioricăi Dăncilă și ale găștii ei / dar nu în lupta cu Iohannis, PNL sau USR - ci totul în lupta cu ProRomania, ALDE și Mircea Diaconu! Am încredere că oamenii văd aceste lucruri - și vor ști ce să voteze!“, a punctat Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel