Victor Ponta:Asta este social - democrația “model CJ Teleorman"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta scrie pe Facebook despre  episodul din Vanuatu din 2015, când președintele Parlamentului Marcellino Pipite, condamnat pentru corupţie, s-a autograţiat, profitând de faptul că președintele țării era plecat peste hotare. Ponta scrie că  Liviu Dragnea poate să procedeze la fel "Dacă aceasta este singura solutie să scăpăm de restul necazurilor pe care le aduce asupra tării disperarea unui om?"

Putem sa facem si noi ca în Vanuatu? Dacă aceasta este singura solutie să scăpăm de restul necazurilor pe care le aduce asupra tării disperarea unui om?

Chiar și în Vanuatu măsurile economice anuntate în urma cu două zile de Guvern ar fi considerate de un populism și o imbecilitate inacceptabile / le-a aplicat doar Hugo Chavez în Venezuela si ați văzut ce a ieșit !

PS - pensiile vor fi înghețate de la 1 Ianuarie ( pana iî Septembrie spun guvernantii - vedem atunci daca nu c...umva au mintit din nou) / iî schimb de la 1 Ianuarie cresc cu aprox. 9% indemnizatiile demnitarilor si alesilor la nivel central si local.
Asta este social - democratia “model CJ Teleorman”! sigur in Vanuatu s-ar rusina să faca asa ceva!!”, scrie Ponta pe Facebook.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel