Victor Ciutacu, mesaj pentru Diaspora: "Vă DETEST! Când vă pi˙˙ați pe noi, eram egali?"

Narcis Popa |
Data publicării:

Victor Ciutacu a transmis un mesaj românilor din Diaspora care fug din calea coronavirusului în România. 

"Ce suntem, mă, egali? Când vă pișați pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteați că ne puneți voi președinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncați din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toți din sărăcie, nu eram egali? Când ați venit să ne devastați orașul, nu eram egali? Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciară sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite și taxe. Până atunci, abțineți-vă să vă puneți pe picior de egalitate cu noi.

Aud și citesc de la haterii de meserie că, la vremea coronavirusului, nu e momentul să ne urâm între noi, că e vremea iubirii. Să ne strângem în brațe, să rotim o horă a dragostei de neam, o spirală a inimioarelor roșii. I-auzi la ei! Nu vreți să vă facem și un sex oral de bun venit în Piața Victoriei? Reinventăm spiritul de la Snagov când arde casa pe noi? Nu, pisoilor, suntem fiecare pe cont propriu. Nu vă urăsc. Sunteți prea mici pentru asta. Dar vă detest! Din ficați, din călcâie, cu toată puterea de care sunt în stare să dau dovadă. Și o fac continuu, fie ea epidemia în apogeul ei sau abia la început. Să se solidarizeze cu voi ăia care au făcut bani și și-au luat putere cu ajutorul vostru. Sunteți complici. Comportați-vă ca atare.

P.S. Mulțumesc educației, bunului simț, creșterii pe care i-am dat-o și divinității că al nostru nu are valențe d-astea de Mesia", este mesajul Victor Ciutacu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel