Viceprimar PSD, săruturi pe gură cu membrii clanului „Banghici“: „Nu sunt interlopi, muncesc în Anglia”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Leonardo Claudiu Cristea, viceprimar al orașului vrâncean Adjud din partea PSD, a fost filmat, la o petrecere ce a avut loc în sala de evenimente deținută de familia sa, în timp ce se sărută pe gură cu un membru al găștii Banghici, autointitulată “Spaima Adjudului”.

E vorba de un clip scurt, de doar câteva secunde, în care politicianul Leonardo Claudiu Cristea se pupă pe gură cu un membru al unei găști de infractori din oraș. E vorba de Bobo, pe numele său adevărat Bogdan Alexe, care, alături de frații săi și de alte rude ori prieteni din oraș sunt cunoscuți sub numele de “Banghici”.

Pe numele lor apar mai multe dosare, dintre care unul în care un bărbat pe nume Decebal Bujor, poreclit tot Banghici, a agresat doi polițiști.

Data întâmplării este incertă. Locul este însă clar: salonul de nunți din oraș, care aparține chiar familiei lui Leonardo Claudiu Cristea. În clip, politicianul dansează alături de două persoane, dintre care una este Bobo Banghici. Ultimul se sărută pe gură cu al treilea personaj, apoi îl pupă pe buze și pe viceprimar.

Cristea: „Acei băieți nu au nici măcar un dosar, ei muncesc în Anglia“

 

Bobo Banghici și ceilalți membri ai grupului îi fac campanie electorală pe Facebook lui Constantin Armencea, actualul primar PSD al orașului, un apropiat al viceprimarului. Contactat de Libertatea, viceprimarul a spus că persoanele din imagini nu fac parte dintr-o grupare interlopă. Unu la mână, nu este interlop, erau la un eveniment. Acei băieți nu au nici măcar un dosar, ei muncesc în Anglia. Ei nu au avut vreodată o amendă, din câte știu. Am fost colegi în școala generală, îi cunosc de când eram copii. În ultimii ani, nu am mai păstrat legătura.

”Aveau ei o petrecere într-un salon de evenimente la mine în locație și dimineața m-au luat la dans și pe mine, nici măcar nu am fost invitat la această petrecere, dar eram acolo deoarece era localul meu. A fost făcut live atunci și acel live a fost salvat, luată doar această frântură și păstrată”, a spus Leonardo Cristea. „E o chestie politică, din punctul meu de vedere, în spatele acestor lucruri stă organizația PNL Adjud. Mă așteptam să apară, pentru că au mai circulat acele imagini și în trecut, nu este o noutate. Imaginile sunt de acum vreo 2-3 ani. Le-au ținut intenționat până acum și au spus că scot asul din mânecă cu aceste filmări”, a explicat Leonardo Cristea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel