Veste PROASTĂ de la judecători pentru Gâdea și Ciuvică

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Postul de televiziune Antena 3, Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică trebuie să plătească, în solidar, suma de 10.000 de lei psihologului Aliodor Manolea, cu titlu de daune morale. Decizia nu este definitivă. 

Sentința a fost dată de Tribunalul București pe 15 februarie, la capătul unui proces care a durat trei ani, informează Ziare.com.

Potrivit portalului instanțelor, Antena 3, Mihai Gâdea și Mugur Ciuvică sunt obligați să publice hotărârea judecătorească, la momentul rămânerii definitive, în 3 (trei) ziare de circulație națională.

Citește și Scandal la Antena 3. „M-ați ATACAT!"

Nu este pentru prima dată când psihologul Aliodor Manolea, autorul conceptului „Flacără violet”, câștiga un proces cu Antena 3, Gâdea și Ciuvică. Tribunalul București a decis, în decembrie 2015, ca postul de televiziune și cei doi să-i plătească suma de 10.000 de euro.

Curtea de Apel a admis însă apelurile și a respins cererea lui Aliodor Manolea.

În martie 2014, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a sancționat postul Antena 3 pentru că l-au catalogat drept „vrăjitor” pe Aliodor Manolea, despre care mass-media a scris în repetate rânduri că l-ar fi ajutat pe Traian Băsescu să câștige al doilea mandat cu ajutorul unor puteri supranaturale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel