Venus în Scorpion din 10 septembrie. Zodiile, sub un vulcan de pasiune, gelozie, tandrețe și ură: Toate relațiile sunt testate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Venus în Scorpion din 10 septembrie. Zodiile, sub un vulcan de pasiune, gelozie, tandrețe și ură: Toate relațiile sunt testate
Venus în Scorpion din 10 septembrie. Zodiile, sub un vulcan de pasiune, gelozie, tandrețe și ură: Toate relațiile sunt testate

Venus, planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor, care se deplasează prin Scorpion începând din 10 septembrie, capătă calități deosebite. Tote relațiile sunt supuse testelor, iar zodiile se vor simți într-un vortex de sentimente, de la pasiune la gelozie, tandrețe și ură. 

La începutul lunii septembrie, Venus se va afla în semnul său "nativ", Balanța, având un efect armonios asupra relațiilor umane - dar după data de 10, planeta se va muta în Scorpion și va face viața personală mai vie și mai impulsivă.

Relațiile personale și de afaceri devin problematice odată cu trecerea lui Venus prin Scorpion. Lucrurile sunt percepute ca fiind mult mai clare decât de obicei.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

Horoscop. Venus în Scorpion din 10 septembrie

 

Perioada în care Venus se deplasează prin Scorpion este între 10 septembrie și 7 octombrie 2021. Semnul Scorpionului este feminin, pasiv, element Apă și are calități fixe. Perioada Scorpionului poate fi caracterizată în natură ca o perioadă de tranziție finală de la o perioadă caldă la o perioadă rece.

Vara a trecut, natura se stinge, tot ceea ce era plăcut și energizant dispare. Importanța proceselor interne crește, se pune accentul pe capacitatea de a furniza potențialul energetic, nu căldura și lumina, ci rezerva interioară, procesele care se desfășoară în profunzime, precum mineralele care se găsesc în adâncurile planetei noastre, spune astrologul Marina Skadi.

Vezi și: Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Balanțele primesc avansarea mult-așteptată. Vărsătorii pun ordine în viața de familie: Previziuni complete

Principiul de bază al semnului Scorpionului este acela de a pătrunde în profunzime, în esență. Scopul Scorpionului este de a aprecia naturalul fără a perturba procesele naturale. Misiunea Scorpionului este trecerea, capacitatea de a ghida o persoană printr-o transformare. Este vorba de transferul de energii dintr-o stare în alta.

După 10 septembrie, situația se va schimba și Venus va intra în Scorpion. În această perioadă, gelozia poate apărea și se poate întări, nu numai față de obiectul iubirii, de persoana iubită, ci și față de alte lucruri care aparțin acesteia.

Zodiile, sub un vulcan de pasiune, gelozie, tandrețe și ură

 

„Când Venus va intra în semnul Scorpionului,  sentimentele noastre în dragoste, în relații, se vor colora cu culori noi. Va apărea gelozia - acesta este cuvântul pe care Scorpionului îi place să îl folosească. Venus nu este doar persoana iubită, ci tot ceea ce ne aparține. Vom fi foarte geloși pe orice tentativă de a ne atinge ceea ce ne aparține. Și aceste încercări vor veni: poate fi vorba de portofelul nostru, de un obiect iubit, de ceva din bunurile noastre mobile sau imobile. Să fim pregătiți să respingem încercările de a ne lua ceva. Iar în dragoste totul este foarte pasional, manifestat. Atunci când Venus se află în Scorpion, este o perioadă excelentă pentru întâlniri", a adăugat astrologul.

Venus, planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor, care se deplasează prin Scorpion capătă calități deosebite, noțiunile de frumusețe și echilibru sunt înlocuite de profunzimea emoțională, ceea ce nu dă o stare de armonie. Lipsa de echilibru de care Venus are nevoie afectează relațiile, parteneriatele, în domeniul iubirii și al frumuseții, creând un sistem de valori propriu, nestandardizat. Este o lavă a patimilor care transformă sufletul.

"Venus se va afla în Balanță la începutul lunii septembrie, până pe 10 septembrie. În Balanță, are putere maximă. Dacă ne gândim la Venus ca la planeta iubirii, atunci ne gândim la armonie, înțelegere reciprocă, parteneriate egale și pace. Vrem echilibru în relații și schimburi reciproce", a explicat astropsihologul Natalia Bushurova.

Nu există relații ușoare atunci când Venus tranzitează Scorpionul. Frumusețea și armonia lumii înconjurătoare sunt neobișnuite, nu așa cum sunt percepute de alții, există "propria înțelegere a frumuseții și a iubirii". Persoanele cu această poziție în harta natală sunt înzestrate cu calități similare.

Toate relațiile sunt testate

 

Venus în Scorpion este guvernată de Pluton și Marte, aici ea se transformă într-un vulcan de pasiune înflăcărată, străduindu-se să își verse toate sentimentele conflictuale - dragoste și gelozie, tandrețe și ură - asupra obiectului afecțiunii. Aceasta este perioada dramelor și a tragediilor amoroase, iar toate relațiile sunt puse la încercare într-un fel sau altul.

Perioada de trecere a lui Venus prin semnul Scorpionului este o poziție foarte emoțională pentru Venus, în acest semn generează o energie pasională, senzuală și intensă. Dar pentru planeta iubirii, a frumuseții, a armoniei, semnul Scorpionului nu este confortabil. În această perioadă se manifestă complexe ascunse, subiacente în relațiile de dragoste și de afaceri, vulnerabilitate emoțională și îndoieli cu privire la propria valoare feminină sau masculină. Dar este un moment bun pentru persoanele creative - stările emoționale complexe inspiră, contribuie la manifestarea potențialului într-o criză. Sentimentele puternice și vii, uneori în extremis, cu reacții exagerate la mediul extern, încurajează crearea de capodopere.

Pe măsură ce Venus trece prin Scorpion, relațiile personale și de afaceri devin problematice. Lucrurile sunt percepute ca fiind mult mai clare decât de obicei. Emotivitatea și nevoia de intimitate cresc în relațiile amoroase. În relațiile de afaceri, apar neîncrederea și suspiciunea, este dificil să găsești un compromis și să ieși cu demnitate dintr-o ceartă. Dorințele reprimate ies la suprafață. Dacă pasiunea nu reușește să găsească o ieșire, ea poate fi sublimată în creativitate vie sau poate deveni o sursă de probleme emoționale.

Atunci când Venus se află în Scorpion, scenele de infidelitate și gelozie se înmulțesc, dar este de asemenea posibil să transformi o relație stabilită, să îi adaugi pasiune, să o reînveți și să o menții în viață. Este un moment bun pentru a vă ocupa de bani și de chestiuni materiale, când este nevoie de resursele altora, ale băncilor și ale instituțiilor financiare.

 


 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel