Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Balanțele primesc avansarea mult-așteptată. Vărsătorii pun ordine în viața de familie: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Balanțele primesc avansarea mult-așteptată. Vărsătorii pun ordine în viața de familie Previziuni complete
Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Balanțele primesc avansarea mult-așteptată. Vărsătorii pun ordine în viața de familie Previziuni complete

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 pentru toate zodiile. Iată care este prognoza astrologică pentru semnele zodiacale în această săptămână.

Pot apărea diverse evenimente neplăcute în viața nativilor unor semne zodiacale în acestă săptămână. Li se va părea că întreaga lume este împotriva lor.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021. Previziuni complete pentru zodii

 

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Berbec


La începutul săptămânii, ai putea să te îndrepți spre obiectivele tale într-o grabă amețitoare. Deși este aproape sigur că luni și marți veți obține ceea ce vă doriți, ați putea, de asemenea, să faceți multe pagube. Ziua de miercuri marchează începutul unei perioade mai calme, cu mai puțină energie, dar și sensibil mai puțin agitată. Weekend-ul va fi perfect pentru sport și călătorii.

 

Vezi și: Horoscop 7 septembrie 2021. Săgetători, atenție la oamenii pe care îi întâlniți! Taurii vor fi de neoprit în planurile lor: Previziuni complete

 

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Taur


Există unele îngrijorări cu privire la starea finanțelor dumneavoastră. Nu vă faceți griji, nu este vorba despre furt sau orice altă nenorocire. Doar că săptămâna este atât de bună pentru cumpărături încât există un risc serios de a cheltui totul. Acestea fiind spuse, ai putea face câteva chilipiruri bune, dar trebuie doar să încetinești lucrurile. Sfârșitul de săptămână este o perioadă agitată, cu multă pasiune.

Nu  rata: Venus în Scorpion din 10 septembrie. Zodiile, sub un vulcan de pasiune, gelozie, tandrețe și ură: Toate relațiile sunt testate

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Gemeni


Realizările înalte sunt puțin probabile, dar frustrările și eșecurile majore sunt și mai puțin probabile. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci în zilele următoare este să stabilești o relație cu un partener. Miercuri și joi vor fi cele mai de succes zile. Sfârșitul de săptămână este bun pentru creativitate - sau pentru a vă bucura de munca creatorilor într-un teatru, cinema sau galerie de artă.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Rac


Nu vă grăbiți să vă ocupați de sarcini importante: încă de marți seară va fi Lună nouă, așa că potențialul energetic din prima jumătate a săptămânii este redus considerabil. Miercuri și joi sunt momente perfecte pentru negocieri, interviuri de angajare și cumpărături. Pe de altă parte, vineri și weekendul ar putea fi un pic prea energice, spre deosebire de începutul săptămânii. Faceți mișcare sau s-ar putea să se transforme în conflict.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Leu


Săptămâna este potrivită pentru rezolvarea cu succes a sarcinilor curente și a muncii de rutină, dar necesare. Este, de asemenea, favorabil pentru controale medicale, proceduri și operații planificate. Cele mai dificile și mai importante sarcini pot fi stabilite pentru vineri. Sâmbăta ar trebui să fie distractivă și dinamică, dar duminică ar fi bine să vă limitați în consumul de alcool.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Fecioară

 


Capacitatea de a îmbina diplomația cu o afirmare viguroasă este o calitate remarcabilă de care vei fi în deplinătatea ta pe tot parcursul săptămânii. Prin urmare, această săptămână se poate și ar trebui să se dovedească extrem de reușită, cu o singură condiție simplă. Tot ce trebuie să faceți este să nu confundați momentul în care trebuie să folosiți presiunea puternică și momentul în care trebuie să folosiți manevrele diplomatice.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Balanță


Să reușești în procedurile legale, să obții sprijinul șefilor și al factorilor de decizie, să închei o afacere mare și foarte bună, să ocupi o funcție electivă înaltă - aceasta nu este o listă completă a oportunităților tale pozitive din această săptămână. Nu pierdeți timpul, pentru că de vineri "vremea" astrologică va începe să se înrăutățească, dar până atunci, doar un vânt bun vă va umple pânzele.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Scorpion


Tensiunile din relațiile parteneriale ar putea strica oarecum atmosfera luni și marți. Dar apoi aceste furtuni ar trebui să se calmeze, iar restul săptămânii se anunță destul de benignă. Vei fi caracterizat de o încredere totală în acțiunile tale, din fericire, fără a cădea, în același timp, în autocompătimire. Marțea este bună pentru realizări profesionale, iar duminica este bună pentru sport.


Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Săgetător


Cea mai bună perioadă a săptămânii este joi și vineri. Aceste zile sunt cele mai reușite pentru orice afacere și chiar excepțional de bune pentru cumpărături. În rest, săptămâna este pur și simplu moderat favorabilă. Singura excepție este sâmbăta, sau mai degrabă sâmbăta seara. Este posibil ca în această perioadă să fiți prea neglijent, nechibzuit și prea încrezător. Nu trebuie să beți niciodată prea mult alcool.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Capricorn


Ritmul săptămânii ar trebui să fie mai ușor. Luni și marți ar trebui să fie dedicate unor sarcini simple și familiare. Dar miercuri și mai ales joi este posibil să se stoarcă gazul - aceasta este o zi foarte reușită, când poți face față celor mai dificile și importante lucruri. Doar nu uitați că alături de accelerator se află pedala de frână - vineri va fi rău, iar activitatea va trebui redusă în timp.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Vărsător


Cea mai mare parte a săptămânii este foarte pozitivă. De luni până joi vei fi întreprinzător, practic și vei avea succes în negocieri. Această perioadă este deosebit de bună pentru rezolvarea problemelor financiare, precum și pentru cumpărarea de electronice. Vineri și sâmbătă, din păcate, aduc ghinion, pentru că sunt conflictuale și imprevizibile. Duminica, pe de altă parte, ar trebui să fie cât mai liniștită posibil.

Horoscop săptămâna 6-12 septembrie 2021 Pești


Dacă ești în prezent sau ești pe cale să pleci într-o vacanță legitimă (este sezonul sărbătorilor), atunci aceasta ar putea fi o săptămână foarte bună pentru tine: te poți distra cât vrei. Și dacă trebuie să lucrați în aceste zile, urmați acest sfat: încercați să evitați să vă faceți cunoscut șefului dumneavoastră. Acestea pot fi prea dure și nedrepte cu dumneavoastră. Cele mai bune zile pentru afaceri sunt joi și vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel