Vedeta TV peruană Jenny Kume și-a legat destinul de un român

Mihai Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Dumitru Dumbravă și Jenny Kume
Gabriel Dumitru Dumbravă și Jenny Kume

O celebritate din lumea mondenă latino-americană a postat astăzi pe Facebook fotografii de la nunta ei cu un român cu 18 ani mai tânăr, instructorul ei de fitness, Gabriel Dumitru Dumbravă.

În vârstă de 45 de ani, vedeta mondenă peruană Jenny Kume s-a măritat în fața ofițerului de stare civilă cu iubitul ei român Gabriel Dumitru Dumbravă (27 ani), notează astăzi ediția online a cotidianului local El Popular. Jenny este model, dansatoare și prezentatoare TV în Peru, statul sud-american de la Oceanul Pacific care în ultima perioadă a dobândit o prosperitate fără precedent.

Mirele este instructor de fitness

Alesul inimii ei, Gabriel Dumitru Dumbravă - originar din România - este instructor de fitness, la rândul său o celebritate în lumea mondenă a capitalei peruane Lima, o metropolă cu peste 10 milioane de locuitori. Odată căsătoriți, el poate aplica pentru dobândirea cetățeniei peruane, notează presa din această țară.

În vara anului 2016, românul a compărut în fața unui tribunal penal din Lima sub acuzația de tentativă de omor după ce ar fi amenințat-o pe Jenny Kume cu un cuțit, în urma unei certe violente între cei doi. Vedeta a obținut atunci un ordin judecătoresc de restricție care îl împiedica pe Gabriel Dumitru Dumbravă să se apropie la mai puțin de 5 metri de ea. Între timp, cei doi s-au împăcat.

Diferență de vârstă - 18 ani

„Avem patru ani de relație și am trecut prin multe încercări. Doar a trebuit să ne formalizăm relația și acum am făcut-o. Vreau să am propria mea familie. Vreau să am un copil sau ce îmi trimite Dumnezeu”, a declarat emoționată Jenny Kume, care la ceremonia nupțială a purtat o rochie de culoare fildeșului (ivoire).

Întrebată despre diferența de vârstă dintre ea și mire, Jenny Kume s-a limitat să spună că „iubirea nu ține cont de vârstă, suntem fericiți și asta contează”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel