Varujan Vosganian (ALDE), ÎNTREBARE CAPCANĂ pentru Victor Ponta (Pro România): „O susţine pe Viorica Dăncilă şi se întoarce în PSD?!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Varujan Vosganian îl întreab pe Victor Ponta dacă prin nesusținerea guvernului Orban nu cumva s-a decis să se întoarcă spre PSD și să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, îi replică liderului Pro România, Victor Ponta, care afirma că ALDE s-a întorscătre PNL și nu știe dacă îl mai susțin pe Mircea Diaconu. Vosganian susține că ALDE îl susține în continuare pe  Mircea Diaconu, dar îl acuză pe Victor Ponta că s-a întors la PSD, din moment ce a anunțat că nu va vota guvernul Orban.

„Am o simplă întrebare pentru Victor : urmând același raţionament bizar, înseamnă că el, dacă nu votează guvernul Orban, o susţine pe Viorica Dăncilă şi se întoarce în PSD?!

Ca să fie limpede, noi reconfirmăm, dacă mai era nevoie, că Mircea Diaconu este candidatul nostru pentru funcția de președinte al României. Sperăm că va fi, în turul al doilea, un contracandidat redutabil pentru Klaus Iohannis, ceea ce face ca Viorica Dăncilă să fie acum adversarul nostru în atingerea acestui obiectiv. Nu ştiu dacă mai avem acelaşi candidat la preşedinţie ca dl Ponta, se pare, însă, că, în acest moment, prin refuzul său de a sustine formarea noului Guvern, si, în consecinţă, protecţia oferită actualului prim-ministru, se pare că nu mai avem şi aceiaşi adversari politici“, a spus Varujan Vosganian într-o postare recentă pe pagina sa de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al ALDE îi reamintește lui Ponta că „impozitarea pesedistă pe cote progresive începea de la 18% şi se încheia la 40%“.

„Cât despre anul de graţie 2005 când am introdus cota unică, dacă domnul Ponta regretă modelul prealabil al impozitării progresive din timpul guvernării PSD, îi reamintim că impozitarea pesedistă pe cote progresive începea de la 18% şi se încheia la 40%. Îl rugăm pe dl Ponta să ne spună, pornind de la cota unică actuală de 10%, care sunt categoriile socio-profesionale cărora ar dori să le mărească impozitul pe salariu şi cam la cât“, a mai spus Varujan Vosganian.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel