Vârful pandemiei în România. Ministrul Nelu Tătaru spune data exactă

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Noul ministru al Sănatății, Nelu Tătaru spune data la care România va înregistra vârful de infectări cu noul coronavirus. 

Nelu Tătaru, cel care a preluat ministerul Sănătății de la Victor Costache spune că vârful pandemiei în România ar putea fi înregistrat în jurul datei de 20 aprilie. 

"După estimările noastre vârful ar fi în a doua jumătate a lunii aprilie,  spre 20 -25 aprilie. Atunci ar fi un vârf. Deci am fi la o săptămână după sărbătorile pascale, așteptând și afluxul de concetățeni care vor veni. În funcție de numărul celor care vor fi internați pe Terapie Intensivă vom vedea și dacă acest vârf va fi mai ascuțit sau mai domol. Dacă ar fi mai ascuțit și rapid, vom forța și încărca sistemul sanitar. Dacă e mai lent, ne va permite să tratam, să externăm și să eliberăm acele paturi," a spus Nelu Tătaru într-un interviu la România TV.

Reamintim că noi măsuri au fost instituite în România prin Ordonanța Militară numărul 4. Ministrul Marcel Vela a declarat, duminică, faptul că, prin ultima ordonanță, au fost înghețate prețurile la energie termică și electrică, la apă și salubritate și s-a stabilit un nou program de ieșit afară pentru persoanele de peste 65 de ani. 

„Prețurile la energie electrică, termică, apă, salubritate și carburanți nu mai pot fi majorate peste prețul de azi. Prețurile pot doar să scadă, nu vor putea fi majorate", a spus ministrul Marcel Vela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel