Val de CRITICI la adresa PSD. Tabăra Premierului, ATACATĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Liviu Pleșoianu și fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu au lansat atacuri la adresa Vioricăi Dăncilă a celor care o susțin. 

,,Liviu Plesoianu, Serban Nicolae, Olguta Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre acestia poate candida din partea PSD, cu sanse reale in turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic si ticālos. Pe fatā, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânati in adevaratul sens al cuvantului. Olguta plimbatā cu catuse la maini ptr o fapta inexistenta! Firea amenintata ca-i vor fi rapiti copiii! Plesoianu si Serban amenintati in mod constant cu moartea! Oameni din partid hartuiti, umiliti si batjocoriti in fiecare zi de o camarilā de serviciu formatā din mercenari lipsiti de orice moralā si de scrupule'', a scris Codrin Ștefănescu pe pagina de Facebook.

Liviu Pleșoianu spune că nu vrea ca România să fie "majordomul nimănui". 

,,Procente, calcule, gândiri, răzgândiri, tabere... Pierdem esențialul! Pe mine nu mă interesează nimic din toate astea. Mă interesează doar ca România să nu mai fie majordomul nimănui, ca țara noastră să se regăsească pe sine și ca românii să aibă la vot alternativa uman-sănătoasă oferită de cineva care se încăpățânează să nu facă jocul nimănui! Eu nu am de gând să mă las modelat de nimeni!", a scris Liviu Pleșoianu pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel