Urmează DISTRUGEREA PSD! 11 senatori și deputați DEMISIONEAZĂ zilele următoare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD în prag de dezintegrare. Liviu Dragnea trece prin cea mai grea perioadă de la câștigarea alegerilor, în condițiile în care rămâne fără instrumentul cu care pune presiune pe toate puterile statului, în special pe justiție.

11 senatori și deputați DEMISIONEAZĂ zilele următoare în frunte cu Paul Stănescu și Marcel Ciolacu Senatorul Paul Stănescu, actualul președintel PSD Olt, va demisiona împreună cu alți 4 parlamentari de Olt! Iar deputatul Marcel Ciolacu va fi urmat de alți doi parlamentari, relatează comisarul.ro

În urma ultimelor plecări din PSD Dragnea nu pierde doar majoritatea din Camera Deputaților, dar este ca și debarcat de la șefia Camerei în sesiunea care va începe luni.

Lovitura, așteptată de PSD 

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat vineri că plecările de dată recentă din partid nu vor fi temă de discuţie în cadrul reuniunii de duminică a Comitetului Executiv Naţional, întrucât erau mişcări "aşteptate", adăugând că adversarii politici se înşală dacă îşi închipuie că majoritatea va fi pierdută de coaliţia guvernamentală în condiţiile în care în această perioadă social-democraţii se pregătesc să primească în rândul lor "între 8 şi 11 parlamentari din alte partide".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel