UPDATE. Valiză din metal, suspectă în fața Palatului Copiilor din municipiul Arad. Autorităţile, în alertă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

O valiză din metal lăsată în fața Palatului Copiilor, din municipiul Arad, a alertat, vineri, autorităţile, care au izolat perimetrul. Clădirea se află pe bulevardul Revoluţiei, la câteva sute de metri de Palatul Administrativ. Valiza este aşezată pe marginea trotuarului, lângă parcare.

Poliţiştii au sosit la locul în care se află valiza şi au izolat perimetrul, fiind aşteptaţi şi specialişti pirotehnişti. Traficul pietonal este oprit, dar şi cel rutier pe sensul de mers Palatul Administrativ – Podgoria.

„Un bărbat a sesizat prin 112 prezenţa unei valize abandonate pe trotuarul din faţa Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluţiei. Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic, scrie  actualitati-arad.ro.

A fost asigurată zona, traficul rutier şi pietonal deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea. La faţa locului se vor deplasa o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI“, a informat IPJ Arad.

UPDATE:  Proprietarul valizei uitate pe stradă, în care autoritățile suspectau că se afla o bombă, a venit să o ridice. Omul este inginer și făcea o intervenție în zonă și susține că a uitat valiza acolo din cauză că avea și un laptop și din grabă a plecat fără valiză după ce a scos-o din mașină. Bărbatul era vizibil afectat și spune că a aflat de alertă de pe internet și s-a prezentat rapid la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel