Cehia. ROMÂNUL care a ucis în bătaie un BEBELUȘ de 2 luni, va sta după gratii 15 ani. ROBERT și-a recunoscut fapta: „DA, REGRET”  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cehia. ROMÂNUL care a ucis în bătaie un BEBELUȘ de 2 luni, va sta după gratii 15 ani
Cehia. ROMÂNUL care a ucis în bătaie un BEBELUȘ de 2 luni, va sta după gratii 15 ani

Tribunalul din Pardubice l-a trimis pe inculpatul român Robert N. la 15 ani de închisoare, după ce, în septembrie anul trecut, acesta l-a ucis pe copilașul de doar luni al iubitei sale. Inculpatul a pledat vinovat. După ce l-a ucis pe micuț, Robert N., un român de 28 de ani, și iubita sa i-au ascuns cadavrul într-o pădure.  

Potrivit rechizitoriului, Robert N., în vârstă de douăzeci și opt de ani, l-a lovit pe bebelușul de doar două luni cu pumnii și cu telefonul mobil, rănindu-l grav la cap. Din cauza rănilor provocate, micuțul a murit.  A doua zi dimineață, ajutat de mama copilului, inculpatul a pus trupul bebelușului într-o valiză și l-a dus cu un cărucior într-un sat din apropiere. Acolo a ascuns în iarbă căruciorul și valiza în care era corpul copilului mort, scrie topky.sk.

Bărbatul este cetățean al României, de aceea instanța a decis expulzarea lui din Ceha, pe un termen nelimitat. De asemenea, Robert N. trebuie să plătească 200 de mii de coroane (aprox. 7.700 de euro) celui de-al doilea copil al iubitei sale, drept prejudiciu moral. „Da, regret”, au fost singurele cuvinte care pe care le-a spus inculpatul român. Întrucât românul nu vorbește bine ceha, în instanță a fost prezent și un interpret, transmite denik.cz.

Citeste si.  CRIMĂ ȘOCANTĂ în Cehia. Un ROMÂN a UCIS în BĂTAIE un BEBELUȘ de 2 luni și l-a băgat într-o VALIZĂ (VIDEO)

Potrivit unor informații anterioare, anchetatorii criminali au aflat că bărbatul și iubita lui locuiau în Přelouč. Cu toate acestea, ei au dat de urma celor doi români după îndelungă căutări. Mama bebelușului mort, în vârstă de 19 ani, a încercat să se ascundă de prietena ei și, la început, nu a putut explica polițiștilor unde se afla fiul ei de două luni.

Mai mult, românca a refuzat să le spună polițiștilor unde este iubitul ei. În cele din urmă, ea a dezvăluit ascunzătoarea bărbatului și poliția l-a reținut. Femeia a confirmat, ulterior, că bebelușul a murit după ce a fost bătutu de partenerul ei și le-a arătat forțelor de ordine locul unde era ascuns corpul copilului.

Crima a avut loc într-o sâmbătă, când tânărul român s-a enervat de faptul că băiatul plângea în permanență și nu se liniștea, chiar dacă îi dădea să bea lapte. Între timp, mama micuțului dormea ​​sub influența alcoolului. „A doua zi dimineață, după ce au aflat că băiețelul murise, cuplul a decis să ascundă trupul și să părăsească republica. Au așezat trupul băiatului într-o valiză în partea de jos a căruciorului și au pus mai multe aine în cărucior pentru a face să pară că merg la plimbare cu bebelușul. Apoi au ascuns căruciorul într-o zonă împădurită din afara orașului”, a spus, la acea vreme, purtătorul de cuvânt al poliției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel