Universitatea din București a dat startul înscrierilor pentru admiterea 2020 la cele 19 facultăți

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Universitatea din Bucureşti îşi aşteaptă candidații la admiterea pentru ciclurile de licenţă şi master începând de miercuri, 1 iulie şi până pe 30 iulie.

Având în vedere situația actuală generată de evoluția COVID-19, procesul de admitere 2020 la programele de studii ale celor 19 facultăți ale UB a fost adaptat. Majoritatea facultăților oferă viitorilor studenți și masteranzi un proces online de înscriere și de admitere.

Pentru admiterea din acest an la studii universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziția candidaților un număr total de 4.415 locuri la buget, în timp ce pentru studii universitare de master Universitatea din București scoate la concurs un număr total de 3.200 de locuri bugetate la toate cele 19 facultăți ale sale. Numărul de locuri la buget repartizat pe facultăți pentru studii universitare de licență poate fi consultat aici, iar cel pentru studii universitare de masteraici.

Pentru studiile universitare de licență se pot distinge cinci forme de admitere, stabilite de consiliile facultăților UB și aprobate în Senatul Universității din București: admitere pe baza mediei/ a notelor de la bacalaureat, admitere pe baza mediei de la bacalaureat și a unui eseu motivațional, admitere pe baza unei formule mixte, admitere pe baza unui interviu motivațional și admitere pe bază de examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel