Ungaria anunţă înăsprirea restricțiilor COVID-19 începând cu luna septembrie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
vama_ungaria
vama_ungaria

Ungaria recomandă cetățenilor să evite vacanța în străinătate de la începutul lunii viitoare și intenționează să consolideze restricțiile din cauza unui număr tot mai mare de cazuri de coronavirus în Europa, a declarat miercuri șeful de personal al premierului Viktor Orban.

Gergely Gulyas a declarat că guvernul dorește să asigure un început sigur pentru anul școlar începând cu 1 septembrie și va decide cu privire la pașii care trebuie urmați săptămâna viitoare, potrivit Reuters.

"Situația din Europa se deteriorează și, în cel mai bun caz, stagnează în anumite țări", a declarat Gulyas. "Nu este posibilă nicio relaxare a restricțiilor existente. Având în vedere că numărul de cazuri în majoritatea țărilor este în creștere, vor fi necesare reguli mai stricte".

În conformitate cu reglementările actuale, cei care se întorc din țările cu rate mai mari de infectare trebuie să se auto-carantineze timp de 14 zile, cu excepția cazului în care produc două teste antivirus negative. Începând de miercuri, Ungaria a raportat 5.002 de cazuri de coronavirus, cu 609 de decese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel