Unde petrec vedetele Crăciunul: Care mai de care a ales câte o locație de vis

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Unde petrec vedetele Crăciunul: Care mai de care a ales câte o locație de vis / Foto: Unsplash
Unde petrec vedetele Crăciunul: Care mai de care a ales câte o locație de vis / Foto: Unsplash

Fie că aleg să se bucure de atmosfera magică a Crăciunului în țară sau să exploreze locuri exotice, vedetele din showbizul românesc au decis să sărbătorească această perioadă specială în moduri diverse.

În centrul atenției se află Adelina Pestrițu, Cătălin Măruță și Andra, Adela Popescu și Andreea Esca, care și-au ales destinații unice pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

 

Ce destinații extravagante de Crăciun au ales vedetele

 

Cătălin Măruță și Andra își trăiesc Crăciunul sub soarele strălucitor al Dubaiului. Renunțând la hainele groase de iarnă, cei doi au adoptat garderoba de vară și au ales să se bucure de sărbători într-un cadru exotic. În plus, Cătălin Măruță a surprins-o pe Andra cu un cadou neașteptat, o mașină nouă, moment care a adăugat un plus de emoție sărbătorilor lor.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

 

Pentru Adelina Pestrițu, Crăciunul înseamnă Laponia, o alegere surprinzătoare și extrem de pitorească. Alături de fiica sa, Zenayda, și câțiva prieteni apropiați, vedeta a optat pentru o experiență autentică în inima ținuturilor nordice. De data aceasta, familia Pestrițu-Șteblea a decis să renunțe la confortul hotelurilor și să închirieze o vilă, transformând astfel Crăciunul într-un basm desprins din filmele clasice.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

 

O altă poveste de iarnă însorită vine din Thailanda, unde Adela Popescu și Radu Vâlcan își petrec Crăciunul alături de cei trei băieți ai lor. Imaginile postate de cuplu arată o vacanță de vis, cu soare, plajă și momente de neuitat într-un decor exotic.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

 

Crăciunul acasă în familie

 

Andreea Bălan și noul ei partener, Victor Vlad Cornea, trăiesc primul lor Crăciun împreună. După ce Victor s-a mutat în casa artistei, familia pare să se bucure de o atmosferă caldă și fericită în această perioadă festivă. Fetițele Andreei Bălan, Ella și Clara, se înțeleg de minune cu Victor, iar artistica este mai fericită ca niciodată.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

 

Gina Pistol și Smiley își împodobesc bradul împreună în acest an, având micuța lor familie completă cu apariția micuței. Aceasta este prima lor sărbătoare de Crăciun alături de fetița lor, moment pe care l-au împărtășit cu fanii pe rețelele sociale, arătând că familia lor se bucură de magia Crăciunului într-un mod special.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

 

Pe lângă destinațiile alese, vedetele au transmis mesaje de bucurie și liniște pentru această perioadă specială, subliniind importanța timpului petrecut alături de familie și cei dragi. Astfel, indiferent de locul ales pentru sărbătorirea Crăciunului, vedetele românești ne oferă o incursiune în universurile lor festive, pline de căldură și bucurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel