Un tânăr care a participat la o petrecere rave, găsit mort în lacul Mezzano

Eduard Pascu |
Data publicării:

Cadavrul unui tânăr de 25 de ani a fost găsit în lacul Mezzano din zona Viterbo unde a avut loc o petrecere rave.

Decoperirea cadavrului a avut loc azi după amiază. Tânărul fusese văzut ultima dată aseară în jurul orei 19.30 când participa la o petrece rave la care s-au adunat mii de oamenii. Acesta a fost căutat pe parcursul nopții, dar nu a fost de găsit. 

Abia azi după amiază trupul său a apărut la suprafața apei.

Tânărul de 25 de ani, născut la Londra, dar care locuiește în nordul Italiei, a participat la petrecerea mega rave care a avut loc într-o zonă rurală din Valentano, în Tuscia superioară, între Toscana și Lazio. Alarma s-a declanșat după ce câteva persoane au spus că au văzut mai mulți tineri care au intrat în apă dar care nu au mai ieșit la suprafață.

Petrecerea rave s-a ținut într-o zonă în care familia Camilli, fost patron al fotbalului Viterbese deține mai multe terenuri.

Un deputat din cadrul partidului Fraților Italiei, Mauro Rotelli, l-a acuzat pe ministrul de interne Luciana Lamorgese că și-a demonstrat incapacitatea: ”Mii de oameni într-o dezordine totală invadează și ocupă proprietăți private, devastează colțurile naturale unice, nu respectă nicio regulă anti-Covid, dimpotrivă își bat joc de ea. Utilizarea și abuzul de droguri se perpetuează în mediul rural din Valentano. Ministrul Lamorgese a demonstrat deja incapacitatea totală de a gestiona alte situații de urgență, cum ar fi migrația. Oricine permite o distrugere similară în Italia trebuie să demisioneze”.

Și primarii din Valentano, Bagnoregio și Latera și-au exprimat indignarea. Zona are un interes arheologic și cultural.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel