Un tânăr a fost ucis de propriul tată. Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Un tânăr a fost ucis de propriul tată. Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul
Un tânăr a fost ucis de propriul tată. Zgomotul chitarei l-a făcut să îşi omoare fiul

Un bărbat de 79 de ani din Ohio, nervos pentru că fiul său nu se putea opri din a cânta la chitară, a recurs la un gest şocant. Bărbatul și-a ucis copilul, deranjat fiind de zgomotul instrumentului.

Bărbatul, în vârstă de 79 de ani, pe numele său Fred Jon Hensley, a fost acuzat de moartea fiului său pe care l-ar fi împuşcat în urma unei discuţii aprinse care s-a iscat între ei doi, scrie Daily Star.

Potrivit bărbatului, acesta era "obosit" de melodiile pe care tânărul le cânta la chitară şi pentru că fiul său nu ar fi înţeles acest lucru și nu s-a oprit din cântat, el a decis să îl omoare. Americanul a explicat că iniţial a încercat doar să îi ia chitara din mână, încercând să îl oprească din cântat în acest fel, dar pentru că scandalul a degenerat, s-a văzut nevoit să îl împuşte.

 

Omorât de propriul tată

 

Imediat după ce a fost atacat prima dată, tânărul chitarist ar fi sunat la poliţie, dar până la sosirea echipajelor a fost ucis de tatăl său. Bărbatul urmează să ajungă acum în faţa judecătorilor care vor lua o decizie finală cu privire la pedeapsa pe care o va primi, potrivit ObservatorNews.

„Bărbatul a declarat că s-a săturat de fiul său pentru că ar fi cântat la chitară peste o oră. El a spus că încerca doar să tragă de chitară, dar a ajuns să-și împuște fiul în abdomen. Fiul și-a agresat apoi tatăl în timp ce aștepta sosirea personalului de urgență”, au transmis, într-o conferință de presă, poliţiştii din Ohio, care au intervenit imediat după incident. 

 

Tată ucis de fiu

 

Un caz asemănător a vut loc în urmă cu câteva zile și în țara noastră. În acest caz, fiul și-a omorât însă tatăl. Mai exact, un  bărbat 29 de ani și-a înjunghiat tatăl cu un cuţit. Victima, în vârstă de 54 de ani, a murit pe loc. 

"La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Valea Călugărescă au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Albești, despre faptul că fratele său și-ar fi înjunghiat tatăl. În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, identificând în interiorul imobilului un bărbat, în vârstă, de 54 de ani, care prezenta mai multe lovituri la nivelul pieptului. Bărbatul bănuit, în vârstă de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, fiind în custodia acestora, în vederea audierii și dispunerii unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Prahova, sub coordonareaa unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și violență în familie", se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel