Un singur ingredient și scapi de praful în casă: Un truc eficient, pe care îl poți face cu propriile mâini, pentru o casă mereu curată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un singur ingredient și scapi de praful în casă: Un truc eficient, pe care îl poți face cu propriile mâini, pentru o casă mereu curată (sursa: Pexels.com)
Un singur ingredient și scapi de praful în casă: Un truc eficient, pe care îl poți face cu propriile mâini, pentru o casă mereu curată (sursa: Pexels.com)

Ai nevoie de un singur ingredient și scapi de praful în casă. Iată un truc eficient, pe care îl poți face cu propriile mâini, pentru a avea o casă mereu curată.

Apariția prafului pe diferite suprafețe este o bătaie de cap pentru orice gospodină.

Mobila și pervazurile ferestrelor devin prăfuite. Cel puțin o dată la câteva zile trebuie să ștergem aceste locuri cu o cârpă.

Problema se agravează în timpul sezonului cald sau când bate vântul, iar locuința este acoperită de prah, cel mai adesea adus pe tălpile pantofilor.

Un singur ingredient și scapi de praful în casă

 

Este suficient un mic curent de aer și o cantitate incredibilă de praf se împrăștie prin casă și necesită o curățare mai frecventă.

Cu toate acestea, gospodinele cu experiență cunosc un mic truc pentru a scăpa definitiv de particulele fine.

Balsamul de rufe este răspunsul. Alegeți un produs cu efect antistatic.

Recomandarea se datorează naturii prafului în sine. Faptul că este electrificat: acest lucru explică capacitatea sa de a se "lipi" rapid de diferite suprafețe.

Un aparat de aer condiționat folosit ar lipsi praful de proprietatea menționată mai sus. Ca urmare, mobilierul va rămâne curat pentru o perioadă lungă de timp.

O jumătate de capac de apă la litru ar trebui să fie suficientă.

Înmuiați o cârpă în soluție și folosiți-o pentru a șterge suprafața.

Gazdele vor fi încântate de rezultat. Nu numai că casa va fi mai curată, dar va mirosi și frumos.

Un truc eficient, pe care îl poți face cu propriile mâini, pentru o casă mereu curată

 

Spălatul hainelor este o acțiune atât de frecventă încât mulți cred că o fac perfect. Totuși, acesta nu este neapărat așa: de exemplu, uităm adesea să spălăm un obiect de uz zilnic care este o adevărară sursă de bacterii.

Printre lenjeriile cele mai dificil de spălat se numără halatele de baie și prosoapele. De fapt, toată lumea le doresc parfumate și moi ca un nor. Pentru a obține acest rezultat, de obicei, apelăm la balsamul de haine. Dar există și alternative naturale și mai puțin costisitoare.

Pentru prosoape și haine foarte moi, chiar și fără balsam de rufe, puteți turna câteva picături de ulei esențial pe bilele de lână, înainte de a le pune în mașina de spălat. De fapt, lâna va absorbi mirosul și îl va răspândi pe haine, la fel ca balsamul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel